Rij dominostenen valt om, maar iemand doorbreekt de kettingreactie

Preventie: voorkomen is beter dan verzekeren

Mensen denken bij voorkeur niet na over situaties waarin ze liever niet terecht komen. Dat geldt vast ook voor jou. Want hoe vaak sta jij er bij stil dat er brand kan ontstaan of dat je huis onder water kan lopen? Dat je ziek wordt waardoor je inkomen wegvalt? Dat je partner je verlaat? Bijna nooit, toch?

Toch zouden we dat vaker moeten doen. Door je te bedenken dat het kán gebeuren, kun je in veel gevallen maatregelen treffen waardoor de kans kleiner wordt dát het gebeurt. Ook kun je beter inschatten wat de gevolgen zijn als het tóch gebeurt. Want dan kun je iets doen om het effect van zo’n gebeurtenis te minimaliseren.

Krijg een gratis rookmelder!*

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om op elke verdieping van je huis tenminste één rookmelder te hebben. Heb jij nog niet overal rookmelders geïnstalleerd? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over preventie, verzekeringen en financiën met een Erkend Financieel Adviseur en krijg een er één gratis!

Ja, ik wil een gratis rookmelder!

Wat moet je doen?

  • Vul je postcode in en klik op 'zoeken'.
  • Klik op één van de namen uit de lijst van deelnemende Erkend Financieel Adviseurs bij jou in de buurt.
  • Vul op het afspraakformulier je naam en je e-mailadres in en klik op 'verzenden'. De adviseur van jouw keuze neemt dan contact met je op voor het maken van de afspraak.

Zodra je het formulier hebt verstuurd, kun je een voucher downloaden voor een gratis rookmelder. Neem deze mee als je naar de afspraak gaat.

* Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

Preventie-adviseur

Je kunt je tegen veel onheil verzekeren, maar voorkomen is natuurlijk altijd beter. Daarom helpt een Erkend Financieel Adviseur je niet alleen om de gevolgen van schade te kunnen opvangen, maar ook om de kans op schade zo klein mogelijk te maken. Een Erkend Financieel Adviseur is dus ook een preventie-adviseur.

Krijg een gratis rookmelder!

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om op elke verdieping van je huis tenminste één rookmelder te hebben. Heb jij nog niet overal rookmelders geïnstalleerd of zijn jouw rookmelders ouder dan tien jaar? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en krijg een één gratis!

Ja, ik wil een gratis rookmelder!

Pagina's

Erkend Financieel Adviseur helpt je met al jouw financiële vragen!

Heb jij een vraag over je hypotheek, je verzekeringen of een ander financieel onderwerp? Maak dan eens een afspraak met een Erkend Financieel Adviseur. Als specialist kan die alle relevante zaken voor je op een rij te zetten.