Overslaan en naar de inhoud gaan

Yolanda van der Leest-Vissers

Erkend Financieel Adviseur

NHG zet zich in om verantwoorde woonfinanciering voor meer consumenten mogelijk te maken. Zo biedt NHG onder meer consumenten een vangnet in slechte tijden en verbetert NHG de toegang tot een verantwoorde en betaalbare hypotheek. We richten ons daarbij op kwetsbare groepen op de woningmarkt, zoals ondernemers en uitzendkrachten, die over het algemeen meer moeite hebben met het krijgen van een hypotheek. Daarmee dragen we bij aan een goed functionerende woningmarkt, zodat iedereen kan wonen in de woning die past bij zijn of haar situatie.

Een woning betekent veel voor mensen. Het is meer dan een dak boven je hoofd, het is je thuis en biedt een belangrijke basis in je leven. Emotioneel en vaak ook financieel. Die veilige haven wil je niet kwijtraken. Onze droom is dat je als huizenkoper gaat wonen en blijft wonen waar je wil. Waarbij je weet dat NHG er voor je is tijdens de hele looptijd van je hypotheek. Ook als het leven je niet toelacht. We zorgen ervoor dat je je woning niet meer gedwongen hoeft te verkopen door bijvoorbeeld een scheiding, arbeidsongeschiktheid of extreem stijgende woonlasten. Een ideaalbeeld, dat beseffen we, maar we zetten alles op alles om dit voor elkaar te krijgen met de middelen die we hebben en de organisatie die we zijn.

En er is meer. Vanuit ons maatschappelijk hart nemen we zichtbaar en merkbaar onze verantwoordelijkheid om zo snel mogelijk klimaatneutraal te zijn en zo bij te dragen, ook aan jouw duurzame toekomst. Daarmee houden we je woonlasten betaalbaar en de woningwaarde op peil. In elk geval als je een woning bezit met NHG, maar onze droom reikt verder…..

We gaan voor een duurzaam en betaalbaar thuis waar je kunt gaan en blijven wonen, ook als het tegenzit.

Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG) WTC, Stadsplateau 13
3521 AZ UTRECHT

Yolanda spreekt deze talen:

  • Nederlands

Als Klantmanager Operationele Dienstverlening geef ik informatie over standaardtoepassingen en antwoord op vragen over maatwerkoplossingen ten behoeve van klanten, adviseurs, servicers en geldverstrekkers zodanig dat zij zelfredzaam zijn met betrekking tot de toegang tot de woningmarkt, woningbehoud en verliesbeperking.