Kop van een struisvogel tegen een blauwe lucht

Jij bent toch geen financiële struisvogel?

Volgens recent onderzoek is meer dan de helft van alle Nederlanders regelmatig bezig met zijn of haar financiële toekomst. Goed nieuws dus! Of toch niet?

Bij doorvragen blijkt namelijk dat het vooral gaat om de volgende dure aankoop zoals een auto of een boot. Over werkloosheid of ziek worden denken maar weinig mensen na. En over een eventuele scheiding al bijna niemand. Financiële struisvogels zijn het!

Gelukkig geldt dat niet voor jou. Toch? Met onze Financiële StruisvogelScan kom je er snel achter. Je krijgt bovendien tips mee om (nog) beter op de toekomst voorbereid te zijn. Aanvullend hebben we uiteraard weer informatieve artikelen voor je geschreven. 

* Bron: onderzoek TJIP Innovation Lab - 2021

Doe de Financiële StruisvogelScan!

Financiële StruisvogelScan

Wil jij weten of jij een financiële struisvogel bent? Of op welke punten je jouw financiële toekomst nog beter kunt regelen? Doe dan de Financiële StruisvogelScan en krijg meteen praktische tips!

Doe de Financiële StruisvogelScan

Pagina's

Erkend Financieel Adviseur helpt je met al jouw financiële vragen!

Heb jij een vraag over je hypotheek, je verzekeringen of een ander financieel onderwerp? Maak dan eens een afspraak met een Erkend Financieel Adviseur. Als specialist kan die alle relevante zaken voor je op een rij te zetten.