Overslaan en naar de inhoud gaan

Adviseur Duurzaam Wonen

Erkend Financieel Adviseur ook Adviseur Duurzaam Wonen

Alle Erkend Financieel Adviseurs zijn extra getraind op het gebied van duurzaamheid. Iedere Erkend Adviseur mag zich na het volgen van deze training ook Adviseur Duurzaam Wonen noemen.

Adviseur Duurzaam Wonen

Het moment dat je een hypotheek afsluit, is een goed moment om over de verduurzaming van je huis na te denken en advies te krijgen over de mogelijkheden. Die verduurzaming kost geld, maar kan ook geld opleveren. De energierekening wordt meestal lager terwijl je er in wooncomfort op vooruit gaat.

Als geen ander op de hoogte

Erkend Financieel Adviseurs zijn uitstekend op de hoogte van alle financiƫle mogelijkheden met betrekking tot de verduurzaming van je woning. Daarbij gaat het bijvoorbeeld over regelingen die er bestaan om de financiering van verduurzamingsmaatregelen te ondersteunen.

Dit kunnen subsidieregelingen zijn, maar bijvoorbeeld ook mogelijkheden bij de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Daarnaast hebben Erkend Financieel Adviseurs goed zicht op de verschillende maatregelen die je kunt treffen, zoals isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. 

Vragen? Stel ze aan een Erkend Financieel Adviseur!

Heb je vragen over het verduurzamen van je woning? Neem dan contact op met een Erkend Financieel Adviseur bij jou in de buurt.